As it is in heaven

Onze sponsoren:

De eerste doorloop zit er op!

Voor de mensen die in de Ichthuskerk oefenen voor de musical ´As it is in heaven´ was zaterdag 26 januari een belangrijke dag. Iedereen keek uit naar deze dag. Voor de eerste keer kwamen de toneelspelers en de koorleden samen voor een doorloop.

Voor het eerst werd het hele stuk in één keer achter elkaar gespeeld tijdens een repetitie. Een uiterst belangrijke ervaring. Want zo wordt helder waar het spel en de liedjes in de basis al goed gaan en aan welke zaken nog gewerkt moet worden. De regie noteert ondertussen de verbeterpunten. Is de opstelling op het toneel goed? Passen de liedjes vloeiend in het toneelspel? Sluiten de scènes mooi aan? Nu zou het allemaal gaan blijken. De verwachtingen waren hoog gespannen.
En ja: wat we hoopten, kwam uit! Vanaf het begin van de musical ontspon het verhaal zich in een vlot tempo. De spelers lieten zien dat ze tijdens de repetities intensief hadden geoefend. Het resultaat was buiten verwachting! Veel scènes werden goed gespeeld, het koor was geconcentreerd en liet zich horen. De solo's in de liedjes gingen al heel goed. De leden van het koor konden het toneelspel nu voor de eerste keer zien en ze genoten zichtbaar. Spontaan applaudisseerden ze een aantal keren voor bijzondere spelmomenten.
Halverwege het verhaal zijn er enkele scènes die we tot nu toe nog niet zo vaak hadden geoefend. Uiteraard was dat te zien. Daar gaan we in de komende tijd met zijn allen hard aan werken! Iedereen was onder de indruk van het nu al bereikte niveau. Dat geeft energie. Met een opgewekt en positief gevoel gaan we de komende repetities in om u een prachtige musical 'As it is in heaven' te laten zien. Yes! Het begin is er!!!

Uitvoeringen: donderdag 11, vrijdag 12 april om 20.00 uur en zaterdag 13 april om 14.30 en 20.00 uur.

Kaartverkoop: via deze site.