As it is in heaven

Onze sponsoren:

Een levensecht verhaal - als film én als musical

Bijzonder: bekijk de film én ga naar de musical   

Het verhaal van de musical is gebaseerd op de succesvolle Zweedse film met dezelfde titel uit 2004. Bekijk de film op 14 maart én de musical 'As it is in heaven' op 11, 12 of 13 april, beide in de Ichthuskerk.

De internationaal beroemde dirigent Daniël wordt gedwongen zijn leven anders in te richten nadat hij tijdens zijn drukke carrière een hartaanval krijgt. Hij verhuist noodzakelijkerwijs terug naar zijn rustige geboorteplaatsje in Norrland, in het noorden van Zweden. Daar komt hij in aanraking met het plaatselijke koor en na enig aarzelen besluit hij zich hiermee te bemoeien. Daniël zorgt in het kleine dorpje voor de nodige opschudding onder de bewoners, door hen kennis te laten maken met hun 'innerlijke muzikale kracht'. Zijn leven en dat van de andere bewoners van het dorpje zullen nooit meer hetzelfde zijn...

Tot zover de korte inhoud. Dit verhaal van de film 'As it is in heaven' vormt het vertrekpunt en de basis voor de nieuwe musical. Een verhaal over hoop, liefde, geloof. Over tegenslagen, verdriet en domme pech. Kortom: een verhaal dat over jou of mij had kunnen gaan.

Bijzonder is dat op donderdagavond 14 maart de film 'As it is in Heaven' wordt vertoond in de Ichthuskerk (Parkdreef 258, Zoetermeer). Deze Zweedse film uit 2004 trok veel bezoekers en werd genomineerd voor een Oscar voor 'beste buitenlandse film'.
De vertoning van deze film is extra bijzonder omdat een maand later een musical, die gebaseerd is op deze film, te zien zal zijn in de Ichthuskerk.
De film start om 19:45 (deur open 19:30) Tussendoor is er een pauze. Toegang: vrijwillige bijdrage. Naast het bekijken van de film krijgen bezoekers informatie over de musical en zijn er ook al kaarten te koop.